Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
shoppen

Sacha Solar Weekend Festival sieradenlijn

Speciaal voor het Solar Weekend Festival (van 30 juli t/m 2 augustus as.) heeft Sacha de Solar Festival Weekend sieradenlijn ontwikkeld.

sacha solar weekend festival collectie

Deze limited collection is ism. Solar Weekend Festival bedacht en hiermee kan je helemaal in de festival stemming komen. Bij een festival outfit denk je aan shorts en franjes. En daar past de Sacha sieradenlijn dan ook perfect bij. Oorbellen & haarbandjes met veren in mooie rijke kleuren, een donkerbruine boho armband met natuursteen in prachtig turquoise blauw en een bohemian suède ketting met vrolijke bedels zoals schelpjes en stenen. En niet te vergeten, the IT festival bag, een handig buideltasje waar je je telefoon, pinpas en los geld in op kunt bergen. Onmisbare items die je eindeloos met elkaar kunt combineren!

Sacha Solar Weekend festival sieraden

De festival accessoires zijn nu exclusief verkrijgbaar in de Sacha webshop en bij alle Sacha stores in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Solar Weekend Festival vindt van 30 juli t/m 2 augustus plaats in Roermond en met het thema ‘ Cinema’ kan je dit jaar met jouw outfit alle kanten op.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?