Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus
  • Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen
ladygadgets

Test; Olixar enCharge oplader

Afgelopen woensdag kwam ie binnen, de Olixar enCharge oplader, en MobileFun heeft me gevraagd of ik deze portable oplader wil gaan testen.

olixar encharge

De  Olixar enCharge oplader heeft maar liefst 10.000 mAh capaciteit, heeft 2 usb-uitgangen, zodat je je smartphone en je tablet/iPad tegelijkertijd kan opladen en heeft verder nog een SD-kaartlezer en een ingebouwde zaklamp. Bij deze oplader zit een kabel met daaraan een Micro-USB, Lightning en 30-pin oplaadadapter. En door de capaciteit van 10.000mAh kan je een iPhone 5S wel 5 tot 6 keer volledig opladen.

overzicht olixar encharge

De 2 usb-uitgangen hebben 2 verschillende capaciteiten, de ene uitgang 2100mAh en de andere 1000 mAh. Dit betekent dat je het kan gebruiken om tegelijkertijd een smartphone en tablets kan opladen waaronder de iPad Air en Samsung Galaxy Note 10.1

Om het apparaat zelf op te laden sluit je een USB naar mini-USB kabel aan op je laptop of PC of een adapter voor het stopcontact. Bovenop de oplader vind je ook een reeks indicatoren voor het batterijniveau die aangeven hoeveel stroom er nog in de lader zit.

kabels

Je kunt de Olixar enCharge Dual USB draagbare oplader aansluiten op je computer om bestanden van een SD-kaart te lezen. Met de ingebouwde SD-kaartlezer kan je al je recente foto’s downloaden op je computer en veilig opslaan.

En tenslotte kan je de ingebouwde LED’s, die aan gaan in het donker, gebruiken als zaklamp.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?