You are here: Home » Beauty gadgets » Test; Tanden bleken

Test; Tanden bleken

geschreven door Constance

Wil je ook mooie, witte tanden? Maar geloof je niet in wit makende producten of ben je bang dat bleken slecht voor je gebit is? Met de PrevDent behandeling (geproduceerd in Nederland) en de speciale mondverzorgingsproducten krijg je een mooi wit gebit op een verantwoorde manier.

witte-tandenMorgen (maandag 11 mei) heb ik een afspraak bij WIT in Amsterdam en eerst wordt mijn gebit gecontroleerd of ik een bleekbehandeling kan krijgen, maw. tijdens het consult bepaalt de tandarts of mijn gebit gebleekt kan worden. (Bijv. bij teveel tandsteen of aanwezige gaatjes moet je dit eerst bij je eigen tandarts laten behandelen.) Mocht mijn gebit gelijk gebleekt kunnen worden dan stap ik 1 uur later met een mooie witte glimlach WIT uit.

Nu vraag je je misschien af of het bleken van je gebit wel veilig is. Sinds 2012 zijn er in Nederland regels ingesteld voor bleekmethodes en een daarvan is dat er max. 6% waterstofperoxide gebruikt mag worden en dat de behandeling alleen door of onder supervisie van een tandarts uitgevoerd mag worden, zoals bij WIT. In de PrevDent methode wordt Nano-Hydroxyapatiet toegepast en dit zorgt ervoor dat het glazuur niet wordt aangetast en dat minuscule beschadigingen aan de oppervlakte van het gebit zelfs gerepareerd worden.

Je kunt er ook voor kiezen om de PrevDent methode thuis te doen. Je maakt dan een afspraak met een van de PrevDent tandartsen en deze maakt een afdruk van je gebit. Als deze binnen is kan je aan de slag. Je draagt de speciale bleeklepel de hele nacht en dat 10 dagen achter elkaar. Er wordt niet gebleekt met waterstofperoxide maar met een bleekgel met 16% carbamide peroxide. Dit is een bewerkte variant van waterstofperoxide, waardoor de veiligheid van je tanden en tandvlees ook bij je thuis optimaal gewaarborgd is.

En voor zowel de WITmethode als de Thuismethode geldt dat je langer, dus witter, resultaat krijgt als je je gebit verzorgd met de speciale PrevDent tandpasta en mondwater. Maar als je je gebit niet hebt laten bleken, krijg je, na verloop van tijd, ook wittere tanden als je je gebit verzorgd met deze producten.

Ik ben reuze benieuwd hoe het morgen gaat. En Testman gaat aan de slag met de PrevDent mondverzorgingsproducten dus wordt vervolgd.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Mail & Win; PrevDent tandpasta - Lifestyle.blogo.nl - Lifestyle.blogo.nl 18 mei 2015 - 18:20

[…] Test; Tanden bleken […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com