You are here: Home » Accessoires » Test; Rolf Benz Poef 953

Test; Rolf Benz Poef 953

geschreven door Constance

Regelmatig test ik allerlei verschillende soorten artikelen; van apps t/m smartphones of van mascara’s t/m crèmes. Maar een poef heb ik nog niet eerder mogen testen. En toen ik werd gevraagd  of ik de nieuwe Rolf Benz Poef 953 wilde testen, hoefde ik niet lang na te denken.

RolfBenz_953_003_small.jpg

De Rolf Benz 953 is een poef die is ontworpen door designer Johannes Steinbauer. De poef is gemaakt van 6, dmv. lasers, gesneden cirkels van wolviltstof. De poef is gevuld met schuimstof en is dmv. knoppen en koord in model gebracht. Met als resultaat: een makkelijk verplaatsbare poef. En Rolf Benz 953 is er in 4 kleuren; lichtgroen, blauwgroen, donkerrood en donkergrijs.

Binnenkort lees je mijn ervaringen over/met deze poef.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com