Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
ladygadgets

Test; Rolf Benz Poef 953

Regelmatig test ik allerlei verschillende soorten artikelen; van apps t/m smartphones of van mascara’s t/m crèmes. Maar een poef heb ik nog niet eerder mogen testen. En toen ik werd gevraagd  of ik de nieuwe Rolf Benz Poef 953 wilde testen, hoefde ik niet lang na te denken.

RolfBenz_953_003_small.jpg

De Rolf Benz 953 is een poef die is ontworpen door designer Johannes Steinbauer. De poef is gemaakt van 6, dmv. lasers, gesneden cirkels van wolviltstof. De poef is gevuld met schuimstof en is dmv. knoppen en koord in model gebracht. Met als resultaat: een makkelijk verplaatsbare poef. En Rolf Benz 953 is er in 4 kleuren; lichtgroen, blauwgroen, donkerrood en donkergrijs.

Binnenkort lees je mijn ervaringen over/met deze poef.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?