Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet

The Champagne Room

Een glaasje bubbels op bed met een heerlijk ontbijt erbij. Vaak vergeet men hoe leuk het is om ook van je slaapkamer een stylistisch aangename ruimte te maken. Want zeg nou zelf; ondanks dat je er dagelijks slaapt is het wel een ruimte waarin je je comfortabel wilt voelen.

In mijn moodboard ‘The Champagne Room’ wil ik laten zien dat je met krachtige en uitdagende kleuren een spannende samenspel kan creëren.

The Champagne Room copy

Als kleurpalet heb ik gekozen voor de Tulip Mania van Hilde Koenders, waarbij de architectonische lijnen van wandafwerking en de industriele afbeelding de toon zetten voor de vlakverdeling. Met de unieke kast van Lucas Maassen & Sons zet je een speels meubilair neer, waarin dagelijkse benodigdheden of unieke objecten een mooi plekje krijgen. De beton look afwerking in de badkamer zorgt ervoor dat de rauwe industrie sfeer wordt voorgezet in een ruimte die voornamelijk rust uitstraalt.

Dus pak die koude bruisende fles champagne en proost samen met je geliefde of gezin op een heerlijk samenzijn.

Cheers!

Ralf Groeneweg, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?