You are here: Home » Accessoires » Hästens reiskussen

Hästens reiskussen

geschreven door Constance

De zomervakantie is weer begonnen dus tijd om te gaan kamperen of te gaan overnachten in lekker hotel of appartement.

Hästens reiskussen

Maar vaak zijn de kussens waardeloos en verlang je naar je eigen vertrouwde kussen van thuis. Hästens heeft een goed en handig alternatief want zij hebben een compact blauw-wit geruite reiskussen, gemaakt van 100% eendendons en afgewerkt met 100% katoen. En je kunt dit reiskussen ook als handig tasje te gebruiken want er is ruimte voor al je belangrijke reisitems zoals je paspoort, sleutels en telefoon. En rits je het Hästens reiskussen open dan kun je het zelfs als een groot model kussen van 39 bij 58 cm gebruiken.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Shopaholic: Vliegreistips, AIFW en een reiskussen | ByTom 14 juli 2011 - 14:26

[…] Reiskussen: En speciaal om je vliegreis goed te laten verlopen is het verstandig om een lekker reiskussentje mee te nemen en daar heb je niet alleen in het vliegtuig iets aan, ook in je hotel, appartement of tent slaap je een stuk comfortabeler. Ikzelf reis al jaren met mijn ‘eigen’ kussen; dit een speciaal reismodel van kussen waar ik thuis op slaap. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com