Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • Leitz USB oplader en adapter in-een Leitz USB oplader en adapter in-een
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
ladygadgets

Leitz Complete Smart Traveller laptoptas

We werken allang niet meer van 9 tot 5 op kantoor, maar regelmatig ook vanuit huis of onderweg en wordt er steeds vaker en langer gereisd. En voor iedereen die veel onderweg is komt Leitz met de Complete Smart Traveller laptoptas.

Leitz-Complete-Luggage-laptoptas-openDe Leitz Complete Smart Traveller laptoptas geeft via een slim opbergsysteem snel toegang tot je smartphone, e-reader en zelfs paspoort en pennen. Naast een vak voor de laptop beschikt de tas ook over een met fleece gevoerd vak voor je tablet en doorzichtige opbergvakken waarin kabels, adapters en kleine accessoires kunnen worden opgeborgen. Natuurlijk is er ook gedacht aan een apart vakje voor drinkfles of paraplu en heeft de tas een geïntegreerd reinigingsdoekje en sleutelhouder. Er is zelfs een geheim telefoonvakje met geïntegreerde koptelefoonaansluiting.

Leitz-Complete-Luggage-laptop-rugzak-openEn voor iedereen die graag hun handen vrij hebben, is de laptoptas ook in een lichtgewicht rugzakversie verkrijgbaar en deze is voorzien van geventileerde rug, trolleybevestiging en met een apart vakje aan de voorzijde dat snel toegang geeft tot je telefoon of zonnebril.

De Leitz Complete Smart Traveller laptoptassen zijn niet alleen slim en comfortabel, maar ze mogen zeker ook gezien worden, dankzij hun design dat functionaliteit en stijl combineert. Zo heeft de serie inmiddels al twee internationale design prijzen in de wacht gesleept: zowel de prestigieuze Red Dot Award 2015 als de iF Design Award 2015.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?