Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Case Logic lanceert Kontrast Camera tassen

Het Zweedse merk Case Logic heeft een nieuwe collectie cameratassen gelanceerd; de Kontrast. De Kontrast Collectie is ontworpen vanuit een nieuwe, frisse benadering en bestaat uit 7 verschillende typen, variërend van backpacks, schoudertassen, slings en holsters.

case-logic-dslr-kontrastDe Kontrast-tassen hebben een stevige, waterbestendige EVA DuraBase-bodem voor de nodige stevigheid en stabiliteit en beschikken allemaal over aan te passen vakken en slim geplaatste ritsen en zakken. De Kontrast-collectie beschermt camera’s, lenzen en accessoires dankzij beklede vakverdelers die zich laten vormen naar de toestellen en accessoires van nu en van de toekomst. In het speciale luxe hangmat-systeem hangt de camera stevig in de tas. Accessoires zitten veilig in de ritsvakken aan de buitenkant van de tas. De ergonomisch vormgegeven riemen zorgen ervoor dat de Kontrast-tassen veel draagcomfort bieden; de grote openingen laten je snel en eenvoudig pakken wat je nodig hebt. De duidelijk zichtbare voering zorgt voor contrast; je vindt altijd wat je zoekt.

inhoud index

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?