You are here: Home » Beauty » Rio Rosa Mosqueta introduceert Hot-Cloth ritueel

Rio Rosa Mosqueta introduceert Hot-Cloth ritueel

geschreven door Constance

In Zuid-Amerika is het de normaalste zaak van de wereld; je gezicht reinigen dmv. een Hot-Cloth ritueel en vanaf nu kan dat ook in Nederland, want Rio Rosa Mosqueta introduceert het Hot-Cloth ritueel voor thuis.

rio rosa productenIn de producten van Rio Rosa Mosqueta zit pure olie van rozenbottels, die in de Chileense Andes groeit. En deze olie is zo krachtig dat zelfs littekens kunnen vervagen en heeft natuurlijk ook effect op rimpels, pigmentvlekken en striae. En om maximaal van deze rozen-wonder-olie te genieten is de lijn onlangs uitbreid met gezichtsverzorgingsproducten voor elk huidtype.

Dat gaat gepaard met een nieuw ritueel: behaaglijk als bij de schoonheidsspecialiste, maar dan gewoon thuis. Met een hot-cloth, een vochtige en heerlijk warme doek, wordt de huid extra verwend, diep gereinigd en nog ontvankelijker voor Rio Rosa Mosqueta olie, reiniger, scrub, crème of serum. De hot-cloth is al een ware hit in Engeland voor het snel, effectief en vooral op een fijne manier verwijderen van make-up en vuil. Daarnaast kunnen de actieve bestanddelen van de reiniger of andere producten uit de lijn nog beter in de huid doordringen. Eventuele slaapkreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zowel jij als je huid ontspannen, en dat is te zien.

doekjeHoe gebruik je het doekje?
Je brengt de Rio Rosa Mosqueta gezichtsreiniger masserend aan op een vochtig gezicht. Vervolgens laat je warm tot heet water over het doekje stromen en wringt het uit. Je plaatst het warme doekje over het gezicht om de poriën te openen. Verwijder met ronddraaiende bewegingen de crème van het gezicht. Spoel het gezicht af met koel water. Was het doekje om de dag in warm water met zeep en laat het in de lucht drogen.

De Rio Rosa Mosqueta producten zijn oa. te koop bij De Tuinen, natuurwinkels, apotheek en in diverse online shops. De range bestaat uit:
Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger
Rio Rosa Mosqueta Gezichtsscrub
Rio Rosa Oogcontour Crème
Rio Rosa Liftend Serum 30 ml
Rio Rosa Mosqueta Huidverzorgingsolie
Rio Rosa Mosqueta Anti-aging dag- en nachtcrème
Rio Rosa Mosqueta Capsules 90 capsules

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com