You are here: Home » Eten & koken » SCOUPY Cashback Parade

SCOUPY Cashback Parade

geschreven door Constance

Je kunt vanaf as. maandag weer geld verdienen, want dan start voor de 2e keer de SCOUPY Cashback Parade.

scoupy cashback parade Met de SCOUPY Cashback Parade kan je weer 2 weken lang op een leuke én voordelige manier coupon shoppen via je smartphon en hoef je niet meer zelf op zoek naar de beste koopjes. Tijdens de Cashback Parade krijg je nl. tot wel 100% je geld terug op 9 A-merk producten zoals Bolletje, Chio Chips, Coca-Cola, Melkunie, Bavaria, Beckers, Uncle Ben’s en de tijdschriften Autoweek en Story. Deze producten haal je gewoon in jouw favoriete supermarkt. Vul je winkelmandje met deze bijna gratis producten en stuur je kassabon in via de gratis Scoupy-App of Scoupy.nl en binnen 2 werkdagen staat je geld alweer op je rekening. Zó makkelijk kreeg je nog nooit geld terug!

En dit zijn de spelregels: Er zijn 120.000 producten beschikbaar, maar OP=OP. De Cashback Parade duurt van 30 maart t/m 12 april. De geld-terug-actie geldt zolang de voorraad strekt. Per persoon kun je per product maximaal 1 cashback-coupon gebruiken.

scoupy cashback parade app

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com