Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Carmen lanceert de Aqua Gentle ladyshave

Het beautymerk Carmen heeft een nieuwe ladyshave gelanceert, de Aqua Gentle. Deze ladyshave heeft een bijzonder innovatie, nl. een huidspanner.

Carmen Aqua GentleDe huidspanner op de Aqua Gentle, trekt je huid strak zodat je een veel beter resultaat krijgt en daardoor kun je je benen, oksels en bikinilijn comfortabel en zijdezacht ontharen. De Carmen Aqua Gentle is zowel droog als onder de douche te gebruiken. En dankzij het ergonomisch ontwerp heeft de Aqua Gentle een prettige grip. En er worden 2 opzetkammen meegeleverd van 4 en 7 mm. De scheerkop bevat ook een trimmer en een micro scheerblad. De ladyshave is oplaadbaar en snoerloos te gebruiken. Met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje houd je het apparaat eenvoudig schoon. De scheerkop kan worden afgenomen zodat je alles grondig kunt reinigen.

[youtube]https://youtu.be/wKZRnjdji-A[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?