You are here: Home » Eten & koken » Test; Philips AirFryer

Test; Philips AirFryer

geschreven door Constance

Zoals beloofd, ben ik aan de slag gegaan met de Philips AirFryer. De eerste test heb ik gisteren gedaan, samen met Testzus A. (Er zullen de aankomende tijd nog meer tests volgen.) En aangezien ik van Mora de nieuwe Chick-Ins snacks, die ook in de AirFryer mogen, heb gekregen was dit een makkelijk een-tweetje; tijd voor een dubbel test.

WP_20150310_18_00_43_Pro WP_20150310_17_59_25_ProIk begin vandaag met de Philips AirFryer en morgen kan je op shoppen.blogo.nl mijn test van de Mora Chick-Ins lezen. De zwarte Philips AirFryer is geen klein apparaat maar door de kleur past ie wel in een groot aantal keukens, maar je moet wel wat ruimte hebben op je aanrecht.

Zodra je de stekker in het stopcontact stopt en de aan/uitknop aanzet wordt het digitale scherm verlicht. Je kunt de temperatuur en de tijd instellen dmv. de tiptoetsen op het scherm. De maximale temperatuur is 200 graden.

Onderin de AirFryer zit een grote ‘pan’ met daarin een mandje en deze pan kan je ook verwijderen zodat je deze, en het mandje, in de vaatwasser kan doen.

WP_20150310_18_53_55_Pro WP_20150310_18_54_18_ProIk heb de Mora Chick-Ins in het mandje gedaan, maar niet teveel in 1 keer want je mag alleen de bodem van het mandje bedekken. En ze kwamen lekker bruin, en warm, uit de AirFryer. En alle vettigheid lag onderin de pan, zoals je ziet op de foto. De AirFryer maakt alleen wel wat lawaai tijdens het opwarmen maar je hebt absoluut geen last van geurtjes.

Binnenkort ga ik ook aan de slag met frites en kroketten want zo wordt het eten van een vette hap een stuk minder slecht. 😉

WP_20150310_19_11_14_Pro

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?