You are here: Home » Gadgets » Test; Xsensible Stretchwalker schoen

Test; Xsensible Stretchwalker schoen

geschreven door Constance

Vandaag ben ik voor een paar dagen in New York en in mijn koffer zit een paar Xsensible Stretchwalker schoenen want ik ben gevraagd om deze bijzondere schoenen te testen.

xsensible stretchwalkerDe Xsensible Stretchwalker schoen (ik vind het zelf meer een sneaker) is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden.

WP_20150209_20_09_31_ProDe oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe an de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta/platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

WP_20150209_20_10_47_ProDoor de toepassing van de speciale zooltechnologie loop je extra comfortabel en heb je geen vermoeide voeten meer, door de combinatie van balans en demping. En laat ik nu in New York altijd de benen uit mijn lijf lopen, dus de beste manier om de Xsensible Stretchwalker te gaan testen. Dus binnenkort meer.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DD1MZ9iow-A[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com