You are here: Home » Beauty » Nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten

Nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten

geschreven door Constance

Vanaf nu kan je, bij je favoriete drogist, terecht voor een 4-tal nieuwe JOHN FRIEDA haarverzorgingsproducten. En dat zijn JOHN FRIEDA Frizz Ease Forever Smooth Shampoo & Conditioner, JOHN FRIEDA Salon Quality Hairspray collection, JOHN FRIEDA Luxurious Volume 7 Day Volume In-Shower Treatment en JOHN FRIEDA Frizz Ease Dream Curls Air-Dry Waves Styling Foam.

smooth shampooPluisbestrijding begint al onder de douche. De JOHN FRIEDA Frizz Ease Forever Smooth Shampoo en Conditioner met het Frizz-Immunity Complex, maken het haar intens glad en pluisvrij. De revolutionaire technologie bouwt geleidelijk een natuurlijke afweer op tegen pluis, zelfs bij hoge luchtvochtigheid. Het haar wordt van binnenuit gevoed en houdt invloeden van buitenaf tegen. Zo neemt pluis met 90% af, voor een gladde, fabulous look.

john frieda salon quality hairsprayJOHN FRIEDA Salon Quality Hairspray collection is een serie van professionele hairsprays, met keratine, die ideaal is bij het creëren van elke gewenste look. De hairsprays zijn beschikbaar in verschillende sterktes, en je haar blijft de hele dag in model.

Luxurious-Volume-7-Day-VolumeJOHN FRIEDA Luxurious Volume 7 Day Volume In-Shower Treatment geeft je haar volume dat wel 7 dagen houdt! Deze semi-permanente behandeling met volume-boostende polymeren dringt in het haar door en maakt elke haar dikker. De baanbrekende formule bestaat uit een combinatie van versterkende proteïnen en voedende Keratine. Je brengt de treatment onder de douche aan op nat haar, en daarna laat je het 3-5 minuten intrekken en spoel je daarna goed uit. Tip: was en verzorg je haar met JOHN FRIEDA Luxurious Volume 7 Day Volume Shampoo en Conditioner.

air-dry-foam

JOHN FRIEDA Frizz Ease Dream Curls Air-Dry Waves Styling Foam, speciaal bedoelt voor als je je krullen aan de lucht laat drogen want dat bespaart tijd, moeite en bovendien blijft je haar gezond. Maar hoe maak je die perfecte pluisvrije, wavy look zonder hitte-styling? Deze stylingfoam perfectioneert krullend en golvend haar, zónder gebruik van hittestyling-apparaten zoals een föhn, die het haar kunnen beschadigen. Waar gel of mousse het haar plakkerig of stijf maken, zorgt deze lichtgewicht foam voor pluisvrije, zacht aanraakbare golven. Een kleine hoeveelheid foam verrijkt met Moringa-olie, geeft het haar een boost voor een natuurlijke, wavy look.

Ik heb in december jl. al deze nieuwe producten ontvangen voor een test en deze kan je dan ook binnenkort lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com