You are here: Home » Accessoires » THULE Legend Collection speciaal voor GoPro

THULE Legend Collection speciaal voor GoPro

geschreven door Constance

Thule introduceert de Thule Legend Collection en dit is een complete serie tassen en cases voor de GoPro actioncams. Licht, sterk en slank vormgegeven, zodat ze klaar zijn voor elk outdoor-avontuur. De Thule Legend-collectie bestaat uit cases in twee maten, een rugzak en een sling pack.

thule backpackDe Thule Legend GoPro Backpack is een beschermende, lichtgewicht GoPro rugzak, compleet met bevestigingspunten voor een GoPro-camera op de schouderriem en het voorvak. Een rugzak die je al je avonturen laat vastleggen vanuit verschillende hoeken. Met ruimte voor drie GoPro camera’s, opladers, behuizingen, voetjes, riempjes, handgrepen en poles. En natuurlijk plek voor snacks, extra kleding en een drinkzak. Dit is de enige GoPro-rugzak met de unieke combinatie van twee speciale bevestigingspunten, een uitneembaar en afwasbaar binnenwerk en een afneembare heupriem, dus ideaal voor hiking- en fietsavonturen. (De Thule Legend GoPro Backpack is verkrijgbaar vanaf mei 2015.)

case

Thule Legend GoPro Case is een halfharde GoPro case met een slimme indeling voor accessoires en ruimte voor één GoPro camera, een GoPro LCD BacPac-schermpje, een afstandsbediening, extra accu’s en SD-kaarten. De Thule Legend GoPro Advanced Case is de grotere broer van de Legend GoPro Case. Met ruimte voor twee GoPro camera’s, voetjes en accessoires. (Beiden zijn deze maand te koop.)

thule sling backThule Legend GoPro Sling is een strak vormgegeven en lichte sling pack die je de nodige bewegingsvrijheid biedt en plek heeft voor twee GoPro camera’s en bijbehorende accessoires. Het gevoerde vak biedt ook ruimte aan LCD BacPac-schermpjes, afstandsbedieningen, extra accu’s en SD-kaarten. Doordat het schuimrubberen binnenwerk uitneembaar is, is de Sling Pack makkelijk schoon te maken. (De GoPro Sling is vanaf mei 2015 te koop.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com