You are here: Home » Gadgets » Test; Innr LED verlichtingsset

Test; Innr LED verlichtingsset

geschreven door Constance

Afgelopen week ben ik bij Karwei de innr LED verlichtingsset tegen gekomen. Je kunt innr vergelijken met de Philips HUE LED lampen maar toch zijn er wel wat verschillen. Nu heb ik thuis een HUE LED lampenset thuis dus toen innr mij benaderde om de innr Starterkit Bulb te testen zei ik geen nee.

innr bulbDus ga ik binnenkort aan de slag met de innr LED Starterkit Bulb. Deze kit bevat een bridge en 3 LED lampen (470 lm). En je kunt deze kit uitbreiden met Starterkit Strip en Spot.

Starterkit Strip bestaat uit 10 LED lichtstrips en een bridge en hiermee kan je je (boeken)kasten uit lichten. De Starterkit Spot bestaat uit 3 spots, een bridge, een track (voor de spots) en power (netvoeding). Als je eenmaal een Starterkit hebt aangeschaft hoef je ,voor uitbreiding met Spot, Strip of Bulb geen extra bridge meer aanschaffen.

innr appVerder kan je, dmv. de gratis innr-app of de afstandsbediening, de lichtsterkte van de lampen in je huis aanpassen. En met 1 druk op de knop kan je de sfeer van je huis aanpassen afhankelijk van het tijdstip of wat je aan het doen bent.

En wil je weten waar je het beste je lampen kunt plaatsen of welke verlichting je kunt gebruiken dan kan je ook een persoonlijk lichtplan laten samenstellen op de innr sitte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com