Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus
  • Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; Samsung Wireless Charger Test; Samsung Wireless Charger
  • Test; Olixar Full Cover screenprotector Test; Olixar Full Cover screenprotector
ladygadgets

Olixar 6 USB oplader

Herken je dit? Je wilt je smartphone of tablet opladen maar of je stekker is zoek of alle stopcontacten in huis zijn bezet. Daar is nu een oplossing voor; de Olixar 6 USB Smart IC Oplader.

olixar 6De Olixar 6 USB Smart IC Oplader heeft 6 poorten waardoor je 6 toestellen tegelijk kunt opladen. Dus waar je normaal gesproken 6 stopcontacten nodig hebt heb je er nu nog maar 1 nodig en kunnen er 6 (smart)devices worden opgeladen, in 1 keer en allemaal tegelijk. En doordat de Olixar 6 een IC oplader is (IC betekent intelligent charging) overlaad je je toestel nooit en zorgt het ervoor dat je toestel de juiste uitvoer krijgt zodat deze geen interne schade zal oplopen. Tevens is deze oplader overal ter wereld te gebruiken, door de invoer van 100-240 V, dus ideaal in hotelkamers want daar heb je vaak maar 1 stopcontact tot je beschikking. De Adapter is compact en licht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Tevens kan je de meegeleverde kabel verwijderen en kan je een andere kabel gebruiken.

De Olixar 6 USB Smart IC Oplader ga ik testen en volgende week lezen jullie mijn ervaringen.

olixar 6 met snoer

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?