You are here: Home » Accessoires » Olixar 6 USB oplader

Olixar 6 USB oplader

geschreven door Constance

Herken je dit? Je wilt je smartphone of tablet opladen maar of je stekker is zoek of alle stopcontacten in huis zijn bezet. Daar is nu een oplossing voor; de Olixar 6 USB Smart IC Oplader.

olixar 6De Olixar 6 USB Smart IC Oplader heeft 6 poorten waardoor je 6 toestellen tegelijk kunt opladen. Dus waar je normaal gesproken 6 stopcontacten nodig hebt heb je er nu nog maar 1 nodig en kunnen er 6 (smart)devices worden opgeladen, in 1 keer en allemaal tegelijk. En doordat de Olixar 6 een IC oplader is (IC betekent intelligent charging) overlaad je je toestel nooit en zorgt het ervoor dat je toestel de juiste uitvoer krijgt zodat deze geen interne schade zal oplopen. Tevens is deze oplader overal ter wereld te gebruiken, door de invoer van 100-240 V, dus ideaal in hotelkamers want daar heb je vaak maar 1 stopcontact tot je beschikking. De Adapter is compact en licht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Tevens kan je de meegeleverde kabel verwijderen en kan je een andere kabel gebruiken.

De Olixar 6 USB Smart IC Oplader ga ik testen en volgende week lezen jullie mijn ervaringen.

olixar 6 met snoer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com