Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
shoppen

Haarpro voor professionele haarproducten

Wie herkent dit niet? Je bent  bij de kapper geweest en dan koop je een professionele shampoo en conditioner of haarspray. Maar op een gegeven moment is je fles leeg en is het nog geen tijd om je haar te laten knippen en/of kleuren. Ik bestel dan regelmatig mijn professionele haarproducten via Haarpro.nl

haarpro.nl-haarproductenBij Haarpro.nl kan je terecht voor een groot assortiment haarproducten,  en dat geldt niet alleen voor shampoos en conditioners maar ook leave-in conditioners, maskers en haarkuren. De merken die je kan aanschaffen zijn oa. Redken, Nioxin, Kerastase, Matrix en L’Oreal, met onder andere speciale haarproducten voor de behandeling van hoofdhuid problemen zoals roos, psoriasis en alopecia areata. Deze merken hebben ook goede producten en kuren die werkzaam zijn tegen haaruitval. Maar ook haarproducten voor mannen, bescherming tegen zon & zee of verzorging voor je extensions.

Ik ben nu een aantal nieuwe producten, die ik heb ontvangen via Haarpro.nl, aan het testen dus daar kom ik binnenkort op terug.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?