You are here: Home » Eten & koken » Kerstcadeaus shoppen bij Cadeaudepot

Kerstcadeaus shoppen bij Cadeaudepot

geschreven door Constance

Vanaf morgen, 11 december t/m zondag 14 december as., kan je kerstcadeaus shoppen op de Amsterdamse Zuidas want dan is het pop-up warenhuis Cadeaudepot geopend.

cadeaudepotBij Cadeaudepot vind je maar liefst 680 m2 vol met prachtige woonaccessoires,
feestelijke merkkleding, kerstattributen en perfecte kerstcadeaus voor jong en oud met mega kortingen. Artikelen die in de ‘normale’ winkels en bekende warenhuizen voor de volle pond te koop zijn, worden bij Cadeaudepot met scherpe kortingen aangeboden.

En dit jaar geen gesleep van winkel naar winkel want bij Cadeaudepot vind je alles
voor onder en naast de kerstboom: van interieur tot fashion. En niet geheel onbelangrijk, : tegen veel lagere prijzen dan waarvoor de artikelen bij andere winkels en warenhuizen worden aangeboden Denk aan merken als: &Klevering, Poll’s potten, Humberto maatpakken, Johnny Loco, Anneclair Petit, Imps & Elfs, Modstrom, Aaiko, Supertrash,
Canada Goose en Moleskine en nog veel meer.

Cadeaudepot opent haar deuren op de Claude Debussylaan 33, vanaf morgen, donderdag 11 december t/m zondag 14 december, van 11.00 tot 19.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?