You are here: Home » Beauty » Feestelijke beautytrends bij Kruidvat

Feestelijke beautytrends bij Kruidvat

geschreven door Constance

Speciaal voor de decembermaand pakt Kruidvat uit met verschillende feestelijke beautytrends. Zo zie je er tijdens de mooiste maand van het jaar extra mooi uit.

Kruidvat Lashes Natural Volume groepWil je een stralende oogopslag? Kruidvat heeft natuurlijk ogende kunstwimpers om zelf gemakkelijk aan te brengen. Kies voor Natural Volume, Intense Volume of Double Volume voor extra volle en lange wimpers. Creëer een nog meer sprekende oogopslag met de wenkbrauw- en wimperkleuring producten in bruin en zwart.

Kruidvat French Manicure Set 3 in 1 Nail care Quick & Easy remover
Ook de nagels mogen niet vergeten worden en gelukkig heeft Kruidvat een uitgebreid assortiment om snel en gemakkelijk, mooi verzorgde nagels te hebben. Er zijn producten om te verzorgen, te lakken en te reinigen. Zo is er de Care & Repair Pen en de Nail Oil, ideaal om droge en beschadigde nagels en nagelriemen te behandelen. Met handige hulpmiddelen zoals de Corrector Pen worden kleine uitschieters tijdens het lakken gecorrigeerd en de Quick Dry Drops laat nagellak binnen 45 seconden drogen. Nog zo’n slimme tool is de Kruidvat Quick & Easy Remover, doop en draai gelakte nagels even in dit potje en ze zijn snel weer nagellakvrij.

Groepsfoto KunstnagelEn ben je niet gezegend met lange nagels dan heeft Kruidvat ook kwalitatief hoogwaardige kunstnagels, verkrijgbaar in twee kleuren. Ga voor natuurlijk gemanicuurde nagels met de Salon Nails French Manicure in combinatie met de Nail glue Pink. Maak een keuze tussen short of medium voor de gewenste lengte. Voor een snel en gemakkelijk resultaat zijn de zelfklevende Salon Nails French Manicure ideaal. De Natural Look kunstnagels kunnen weer worden voorzien van nagellak of ‘nail art’. Voor het inkorten en bijvijlen van kunstnagels heeft Kruidvat de Nagelvijl 2-Steps.

KRUIDVAT PROFESSIONAL GROEP

Elegant opgestoken, super slik naar achteren, nonchalant messy of uitdagend recht overeind: Effex krijgt én houdt elke coupe in model. Zelfs tijdens een bad hair day! Voor ieder haartype en iedere haarstijl biedt Effex een keus, van een soepele Effex Paste Remix om te restylen zo vaak als gewenst tot een ultrafixerende Effex Freezing of Funky Gel die een look 24 uur in model houdt. Speciaal voor perfecte krullen is er de Effex Curly Gel. De slimme Effex Gellac combineert weer de precisie van een haarspray en de kracht van een gel. Ga tenslotte voor maximale volume met de Kruidvat Effex Max Volume Powder. Door de gewichtloze poeder blijft haar urenlang in model zonder dat het zwaar of hard aanvoelt.

Shampoo_Man Shampoo_Moroccan_Argan_Oil
Kruidvat heeft shampoos en conditioners voor elk haartype. Voor krullend haar bijvoorbeeld er een krulcrème voor na het wassen, die zorgt voor mooie, handelbare krullen. Zo is er de handige 2-in-1 Anti-roos shampoo (met ingebouwde conditioner) en de Repair shampoo & conditioner die speciaal is ontwikkeld voor beschadigd haar. Een uitkomst bij dof, droog en pluizig haar zijn de producten met ei en Marokkaanse arganolie, zoals de haarolie. Nieuw is de Kruidvat Droogshampoo Volume, deze verfrist het haar tussen de wasbeurten door en geeft direct een volume effect. Aan de mannen is uiteraard ook gedacht, Kruidvat heeft voor hen een speciale mannenlijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com