You are here: Home » Beauty » Test; Youngblood Mineral Cosmetics wenkbrauwset

Test; Youngblood Mineral Cosmetics wenkbrauwset

geschreven door Constance

In de jaren 80 (vd vorige eeuw) waren dunne wenkbrauwen hot en aan die trend heb ik ook meegedaan met als resultaat, dunne wenkbrauwen waarbij op sommige plaatsen geen haartje meer wil groeien. Nu zie ik permanent ingekleurde wenkbrauwen niet zitten dus ben ik altijd in de weer met wenkbrauwpoeders en -potloden. Gisteren heb ik de Youngblood Mineral Cosmetics Brow Artiste Duo opgestuurd gekregen, en deze wenkbrauwset gaat getest worden.

Youngblood brow artiste pencilHet Youngblood Mineral Cosmetics Brow Artist Duo bestaat uit de Brow Artiste Sculpting Pencil en Brow Artiste Wax.

Met het Brow Artiste Sculpting Pencil vul je open stukjes in de wenkbrauw op, creëer meer mimiek of definieer de huidige wenkbrauwvorm. En je wenkbrauw blijft de hele dag mooi zitten. Het pencil combineert, in 1 stap, een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder en wenkbrauw wax. (Verkrijgbaar in drie kleuren: Blonde / Natural Brunette / Dark Brunette.)

brow wax

De Brow Artiste Wax heeft een lichte tint en hiermee hou je de gestylde & ingekleurde wenkbrauwhaartjes mooi op hun plek en is daardoor perfect om te gebruiken na het Brow Artiste Sculpting Pencil.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?