You are here: Home » Eten & koken » De nieuwe IKEA catalogus is er!

De nieuwe IKEA catalogus is er!

geschreven door Constance

Vanaf morgen, 11 augustus, valt bij meer dan 5,5 miljoen Nederlandse huizen de nieuwe IKEA catalogus op de deurmat en dit jaar ligt de nadruk op bed & bad.

image-2014-08-08

Shoppen.blogo.nl was afgelopen donderdag bij de lancering van het nieuwste exemplaar en ik heb ook een update gekregen over alle nieuwigheden van IKEA, en dat is heel wat. Maar eerst iets meer over bed & bad; de slaap- en badkamer zijn 2 ruimtes die vaak worden vergeten en daarom worden ze dit jaar in het zonnetje gezet. Dit zijn nl. 2 kamers waarin je heerlijk kan ontspannen en kan uitrusten en waar je de dag begint en eindigt. IKEA helpt je daarbij met producten, tips en inspiratie.

Behalve de nieuwe catalogus heeft IKEA ook de catalogus app uitgebreid. Op ruim 60 pagina’s is extra inspiratie beschikbaar in de vorm van foto’s en video’s. En kan je 300 producten virtueel in je eigen interieur plaatsen, kamers in 360° view bekijken en productfoto’s delen via Pinterest, Facebook, Twitter, Google+ en e-mail. Ook kan je, tijdens het doorbladeren, gelijk de producten aan een boodschappenlijstje toevoegen. En voor de online shoppers onder ons, er zijn nu nog meer artikelen online te bestellen. De IKEA is er voor Android en Apple.

PH105247

En dit jaar gaat IKEA 10 designcollecties lanceren, waarvan een aantal zgn. limited editions. Ik heb daarvan al een sneak preview gekregen en een aantal collecties hadden voor mij een hoge heb factor. IKEA gaat samen werken met oa. Ilse Crawford, ACNE en Ingegerd Råman maar ook is er een duurzame collectie van natuurlijke vezels en materialen ontwikkeld. Ook lanceert IKEA een kleurrijke samenwerking met getalenteerde straatartiesten met als doel om kunst voor iedereen bereikbaar te maken. Natuurlijk hou ik je hiervan op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Lightyears lamp genomineerd voor 'Lamp van het Jaar' 2 november 2016 - 22:10

[…] al dat mooie inpakpapier kun je bijvoorbeeld de nieuwe Ikea catalogus inpakken. Want die is op 11 augustus gelanceerd en is een cadeautje op zich, met al die mooie […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?