You are here: Home » Eten & koken » GO gaba gezondheidsdrank

GO gaba gezondheidsdrank

geschreven door Constance

Sinds kort kan Nederland ook genieten van GO gaba, een geheel nieuw gezondheidsdrankje. GO gaba is geschikt voor alle leeftijden, is dorstlessend, calorie arm en tevens functioneel. GO gaba wordt ook wel de brain booster genoemd want het geeft je hersenen een boost.

go gaba

Het zorgt voor een betere concentratie waardoor je langere tijd gefocust bent. Het belangrijkste ingrediënt is lactium, dit is een melkeiwit hydrolysaat, waarvan is bewezen dat het bijdraagt aan de vermindering van stress.

Daarnaast bevat GO gaba groene thee-extract (antioxidanten) en vruchtensap.GO gaba is een drankje dat ontwikkeld is voor het welzijn van de mens. Na de succesvolle resultaten in Mexico kunnen wij hier nu in Nederland de vruchten van plukken.

GO gaba is perfect voor:
– Studenten tijdens drukke tentamen perioden. Zij kunnen vaak wel wat extra focus gebruiken. Het zorgt voor een langdurig effect en is een functionele drank, in tegenstelling tot energy drinks die veel suikers, cafeïne en taurine bevatten.
– Daarnaast is GO gaba ook een oplossing voor drukke en gestreste moeders. Met het drinken van een GO gaba kunnen zij een eigen momentje van focus creëren.
– Ook voor sporters is GO gaba een uitkomst. Dankzij de optimale focus en helderheid die zorgen voor het leveren van betere prestaties. En wie wil er nu niet goed presteren?
– En wat te denken van zakenmensen die hun uurtje van oplettendheid kunnen gebruiken tijdens drukke dagen en intensieve meetings.

Het is in Nederland verkrijgbaar in twee verschillende fruitige smaken; Aardbei / Kiwi en Appel / Citrus, bij verschillende natuurwinkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com