You are here: Home » Accessoires » Test; TomTom Cardio sporthorloge

Test; TomTom Cardio sporthorloge

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik een test gedaan met het TomTom Multiwatch sporthorloge (lees deze test hier na) maar TomTom heeft 2 nieuwe sporthorloges ontwikkeld, de TomTom Runner Cardio
en de TomTom Multi-Sport Cardio.

tomtom multisport

De TomTom Runner/Multi-Sport Cardio GPS  zijn sporthorloges met een ingebouwde hartslagmeter, maw. je hoeft geen losse hartslagmeter/borstband meer te gebruiken.

De TomTom Runner/Multi-Sport Cardio maakt het mogelijk om gemakkelijk in de meest optimale hartslagzone te trainen. Sporters (hardlopers, fietsers en zwemmers) kunnen één van de vijf intensiteitszones selecteren, afhankelijk van welke het best overeen komt met je trainingsdoelen, en krijg je een waarschuwing wanneer je sneller of langzamer moeten lopen, fietsen of zwemmen. Het horloge toont tijdens het rennen in één oogopslag de real-time hartslag, afstand, snelheid en andere essentiële informatie. (De Runner is geschikt voor hardlopers en de Multi-Sport is bedoelt voor lopers, fietsers en zwemmers.)
afstand tomtom multiwatch
De TomTom Runner/Multi-Sport Cardio meet de hartslag met een Mio optische sensor, die de verandering in bloeddruk signaleert door licht door de huid van de pols te schijnen. De meter zit onderop het horloge.

Gisteren is ie bij mij afgeleverd en zojuist is Testman op pad gegaan met de TomTom Multi-Sport Cardio om zijn pols. Hij gaat nl. de bossen in op de mountainbike dus heeft hij de eer om het spits af te bijten met de test. Morgenavond ga ik hem gebruiken tijdens mijn spinningles. Dus wordt vervolgd.

[youtube]http://youtu.be/zIO4ag79eec[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?