You are here: Home » Gadgets » Kartell badkamermeubels

Kartell badkamermeubels

geschreven door Constance

Bij ons in huis staan, hangen en liggen diverse Kartell (Philippe Starck) meubels en accessoires; zoals stoelen, nachtkastjes, lampen en krukjes. Maw. we zijn Kartell fan! Daarom vond ik het ook bijzonder leuk om te lezen dat je vanaf nu ook kan badderen met Kartell.

kartell by laufen

Kartell heeft nl. een samenwerking met het Zwitserse sanitairmerk Laufen gezocht en het resultaat is een unieke badkamercollectie geworden. De Kartell by Laufen collectie bestaat uit wastafels, badkuipen, badkamermeubels en kranen. Zo is er het Kartell by Laufen bad. In dit bad vind je een massagefunctie en een aromatische mist die je kunt toevoegen voor de ultieme bad ervaring. Maar dat is nog niet alles: de subtiele LED-lamp die het water een zachte kleur geeft, brengt je meteen in een oase van rust. De bijzondere SaphirKeramik wastafels zijn strak van design. Verder krassen ze veel minder snel en wegen maar de helft van normale wastafels.

Natuurlijk worden de bekende Kartell kleuren niet vergeten, want oranje, blauw, amber en
fumé komen steeds terug, oa. in de kastjes, badkamerplateaus, spiegels en lampen. En zo krijg je een mooi contrast met het witte sanitair.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?