You are here: Home » Beauty » Philips Lumea ontharing

Philips Lumea ontharing

geschreven door Constance

Het is inmiddels alweer 4 jaar geleden dat ik de Philips Lumea mocht testen (dat artikel kan je nalezen). En inmiddels is de Lumea familie behoorlijk uitgebreid want elke vrouw (en man) wil zonder, vervelende haartjes, door het leven.

lumea gezicht en lichaam

Philips Lumea is de IPL oplossing om teruggroei van haartjes te voorkomen en een gladde huid te houden. veilig en effectief voor gezicht en lichaam. De technologie van Lumea op basis van IPL (Intense Pulsed Light) maakt het mogelijk om het gehele jaar door een gladde huid zonder stoppeltjes en ingegroeide haartjes te hebben en dat gewoon bij je thuis. Op basis van lichtflitsen worden de haarzakjes op de behandelde huid verwarmd waardoor de haargroei in een rustfase belandt en haargroei wordt voorkomen. Het resultaat wordt opgebouwd. Hoe langer het gebruik, hoe minder frequent herhaling nodig is en hoe langer ongewenste haargroei wegblijft. Een langdurig gladde huid zonder ongewenste haargroei, stoppeltjes en ingegroeide haartjes is het resultaat.

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Er zijn momenteel 5 verschillende Lumea apparaten;
Lumea Comfort (instapmodel), Lumea Essential, Lumea Essential Plus, Lumea en de Lumea Precision Plus (het topmodel). De Lumea Comfort  is te gebruiken voor het lichaam en gezicht, 100.000 lichtflitsen en werkt met de Slide & Flash technologie. De Lumea Essential is alleen voor het lichaam geschikt en heeft ook 100.000 lichtflitsen. De Lumea Essential Plus heeft als extra de Slide & Flash technologie. De Lumea kan ook alleen voor het lichaam gebruikt worden, heeft 100.000 lichtflitsen, de Slide & Flash technologie en is draadloos. De Lumea Precision Plus kan je voor je gezicht en lichaam gebruiken, heeft 140.000 lichtflitsen, heeft de Slide & Flash technologie en is draadloos.

Philips Lumea Precision Plus

Philips Lumea Precision Plus

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?