You are here: Home » Audio & video » Samsung GALAXY K zoom; smartphone en selfiecamera in-een

Samsung GALAXY K zoom; smartphone en selfiecamera in-een

geschreven door Constance

Zoek je een smartphone, maar wil je ook een mooie fotocamera in je tas hebben? Met beide apparaten is je clutch in no-time vol maar met de Samsung GALAXY K zoom is dit probleem opgelost.

galaxy k zoom wit

De Samsung GALAXY K zoom is een combinatie tussen de GALAXY S5 en een compactcamera. En met de handige Selfie Alarmfunctie maak je de ultieme selfies en ook je kidsportretten zijn super helder en kleurig.

Hoe maak je de perfecte selfie? Je tikt op de display waar je jezelf wilt hebben, draai de K zoom om en het piep-alarm geeft aan dat je goed richt; de foto wordt vervolgens automatisch gemaakt. En het delen van deze selfie is super gemakkelijk, dit geldt uiteraard voor al die andere foto’s en filmpjes die je met de K zoom maakt. Op een festival haal je je favoriete artiest door de 10x optical zoom en 2x digital zoom zo dichtbij dat je hem bijna kunt aanraken. Of maak altijd scherpe foto’s met de Focus Tracking-functie.

k zoom zijkant

De lens zit verwerkt in het ontwerp en schuift heel gemakkelijk tevoorschijn. Vanzelfsprekend heeft de zoom alle functionaliteiten als de ‘normale’ GALAXY S5, de fitnessfunctie S Health 3.0.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com