You are here: Home » Eten & koken » Handgemaakte design serveerplanken

Handgemaakte design serveerplanken

geschreven door Constance

Wil je je zomerse hapjes in stijl serveren? Dutchdeluxes heeft nieuwe serveerplanken waarmee je amuses, tapas of andere kleine hapjes heel gemakkelijk kan aanbieden aan je gasten. En de planken zien er nog eens heel mooi uit.

plateau tattoo

Een aantal serveerplanken zijn versierd met handgemaakte designs door Bunker Tattoo, maar er zijn ook effen plateaus en ze worden geleverd met een giftbox, waardoor je ze ook cadeau kan geven .

plateau

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?