You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Sparta Mojo Electric

Test; Sparta Mojo Electric

geschreven door Constance

Sinds vorig jaar heb ikzelf ook een e-bike en waar deze fietsen een paar jaar geleden nog een zeer oud bollig imago hadden, is dat nu helemaal voorbij want er komen steeds meer hippe en trendy e-bikes bij.

mojo dames

Dat geldt ook voor Sparta want zij hebben een heel leuk nieuw model, de Sparta Mojo Electric. En deze e-bike heeft een hele handig voordrager waarop je je boodschappen of picknickmand op kwijt kan. En dankzij de elektrische fietsondersteuning gaat deze e-bike wel 25 km per uur.

De Mojo Electric (in een dames- en een herenmodel verkrijgbaar) is niet alleen snel, de fiets heeft ook een mooi design. De e-bike is niet alleen voorzien van een voor- en maar ook van een achterdrager. Met de accu van de Mojo kun je al snel een afstand van 50km met ondersteuning fietsen. En rij je ‘zuinig’, dan kom je nog veel verder. De accu is verwerkt in de achterdrager en los mee te nemen. Zo kan je de accu gemakkelijk opladen op je werk of thuis. De Mojo Electric is uitgerust met rollerbrakes (anti-blokkeerrem) en daarnaast voorzien van zeven versnellingen en voor- en achterlicht die je zelf aan en uit kunt zetten met de schakelaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com