You are here: Home » Beauty » PUPA Milano make-up workshop

PUPA Milano make-up workshop

geschreven door Constance

Vorige week heb ik, onder begeleiding van PUPA Milano make-up artist Bart Brom, een masterclass Shape It gevolgd. We kregen de mogelijkheid om zelf, met de diverse shape producten van PUPA Milano, te ervaren hoe je je gezicht kunt ‘shapen’.

poeder

Nu ben ik geen onbekende op het gebied van make-up maar ik had geen idee hoe ik mijn gezicht het beste kon shapen. En met wat kleine trucjes is het super eenvoudig om een smallere neus te creëren of om je kaaklijn krachtiger te maken.

Tijdens de workshop heb ik heel veel producten geprobeerd en het is dan ook heel belangrijk dat je de juiste volgorde aanhoudt. Na het reinigingen van je gezicht breng je je dagcrème aan en vervolgens een primer (die verkleint oa. je poriën). Daarna bracht ik de PUPA Milano Professional BB Cream + Primer op en werden de ‘wallen’ weggewerkt met de PUPA Cover Cream Concealer. En voor een mooi mat effect ging er nog een transparante losse poeder (Extreme Matt Powder Foundation) overheen.

En dan kan het shapen beginnen; om je wangen te shapen moet je vanaf je oor, net onder je jukbeen, naar voren met de kwast tot halverwege je wang. Daarna shape je voorhoofd en dat doe je vanaf het hoogste punt van je wenkbrauw tot aan de haargrens. En om je kaaklijn te shapen ga je met de kwast naar je kin toe. De kleur van de poeder is natuurlijk erg belangrijk en daar kan je een professionele make-up artist je bij helpen. Ik heb de PUPA Milano Luminys Baked All Over gebruikt.

concealer

Je neus langer en smaller maken doe je door bovenop een lichte kleur PUPA Cover Stick Concealer te gebruiken en aan de zijkant van je neusvleugels een donkere concealer te doen.

blusher

En een mooie gezonde blos (PUPA Like A Doll) op je gezicht krijg je door, wederom met de juiste kleur blusher, met de kwast van je wang naar je oor gaan. En als finishing touch nog een highlighting poeder net onder het ooglid, richting de haargrens

Tenslotte teken je je wenkbrauwen in, maak je je ogen op met oogschaduw, mascara en eyeliner en als laatste nog een lipgloss en/of lippenstift en je bent klaar.

Natuurlijk heb je shapen en shapen en bij een feest ’s avonds kan je meer highlights en poeder gebruiken dan als je naar je werk gaat of gaat borrelen met vriendinnen. Of gebruik maar een of twee shape-trucjes om je gezicht net even meer vorm te geven.

 

Overzicht van alle gebruikte producten

Overzicht van alle gebruikte producten

Het eindresultaat

Het eindresultaat

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com