Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl
  • Haal de Kerstster in je huis Haal de Kerstster in je huis
  • Wonen in een kasteel? Dat kan! Wonen in een kasteel? Dat kan!
wonen

Hotspots, winkeltips van een lokale Amsterdammer!

Mashed Concept Store

Iedereen gaat wel eens een dagje shoppen in een andere stad. Hoe leuk is het dan om nieuwe winkeltjes te ontdekken in een omgeving die voor mensen buiten de stad nog volledig onbekend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele apps die het mogelijk maken om unieke straatjes te vinden, maar hoe leuk is het om dit van een locale Amsterdammer als tips te vernemen.

Zelf woon ik in stadsdeel West en één straat is ontzettend in opkomst; de Jan Pieter Heijestraat. Deze straat verbindt de Overtoom met de Kinkerstraat en grenst aan de chique wijk de Helmersbuurt. Om alleen al hier doorheen te lopen, waan je je in klein Amsterdam Oud-Zuid.

Cafe Frieda

Maar terug naar de J.P.Heije! Want wat is deze straat in ontwikkeling. Naast diverse café’s als GoldenBrown (heerlijk Aziatische keuken) en Café Frieda met haar vintage interieur vindt je er een divers aanbod van leuke winkels.

De Dotshop

Op interieur gebied is De Dotshop toonaangevend. Een rijk en verrassend assortiment op het gebied van wonen. Bullit toont een leuke mix van vintage en mode en ook Objet combineert woon & lifestyle producten met goede fashion voor dames.

Johnny at the Spot

Johnny at the Spot biedt naast kleding voor M/V nog meer. Recentelijk heeft deze winkel een make over gekregen en daarbij is de winkelpresentatie niet gemoeid gelaten. Een combinatie van trendy fashion en oneindig leuke woonaccessoires uit diverse windstreken en daarbij verwelkmen ze je met een heerlijk glaasje prosecco!

Tenslotte Mashed Concept Store (zie bovenste foto). Een nieuwe winkelformule met een combinatie van industriele meubels, hippe, trendy life style producten en de mogelijkheid een ontbijt of een kopje koffie te gebruiken.

Al met al een absoluut leuke omgeving om Amsterdam op een nieuwe manier te ontdekken.Neem dat maar aan van een lokale Amsterdammer! Veel plezier!

Ralf, De InterieurTipgever stylist regio Noord Holland

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?