You are here: Home » Fashion » Yogakleding voor hem & haar; Kate & Jacob

Yogakleding voor hem & haar; Kate & Jacob

geschreven door Constance
Kate & Jacob

Ben je geen yogafan maar vind je deze outfits wel erg lekker zitten; bijv. tijdens een rustig weekend waarbij je niks hoeft, of als je een lange vliegreis voor de boeg hebt. Dan is comfy belangrijk maar het mag er ook wel mooi uitzien en dat kan met Kate & Jacob collectie voor hem en haar.

Kate close standing - K12 K64

Kate & Jakob, uit Amsterdam, maakt duurzame yogakleding voor mannen en vrouwen. Kate & Jakob is persoonlijk, mooi, modieus, gepassioneerd en internationaal en het staat voor karakter, kracht, compassie en wilskracht.

De DNA komt voort uit de levensvisie en het gevoelsleven van Dick Jacob Langenberg en Karianne Kraaijestein, de oprichters van Kate & Jakob. Kate staat voor puur & gezegend en Jakob staat voor hij die volgt en bedriegt. Ofwel ‘yin en yang’, de zon en de maan en vrouwelijk en mannelijk.

Kate Jakob - K03 K64 J02 J61

Kate & Jakob geloven dat kwaliteit, vrienden en een goed leven in de snelle wereld van vandaag essentieel zijn. Dit zie je terug in de keuze van hoogwaardige stoffen, de keus om in Portugal te produceren en om weg te blijven van het dogma om elk seizoen een compleet nieuwe collectie te produceren. Het uitbreiden en verwijderen van items en kleuren uit de collectie gaat uit van het natuurlijke ritme aan behoeften en op deze wijze wordt de collectie gevormd. Door het gebruik van kwalitatieve stoffen die heerlijk aanvoelen met een subtiele fashion feel onderscheidt Kate & Jakob zich van andere actieve merken.

Dit sluit aan bij het gedachten goed van “less is more”. Schoonheid zit tenslotte niet in de glitter en glamour maar in de details en de kwaliteit van het product en de pasvorm. Met het rijpen van de geest is daar ook vaak meer behoefte aan. Dit heeft weinig met leeftijd te maken maar eerder met een state of mind. Kate & Jakob, where yoga and fashion meet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?