You are here: Home » Tuin & terras » Veranda van binnen naar buiten

Veranda van binnen naar buiten

geschreven door Constance

Foto 1 Veranda

Met dit prachtige weer genieten we weer  volop van het buitenleven. Een veranda biedt je veel extra mogelijkheden. Je kan met een veranda de leefruimte van je woning uitbreiden. En tevens zorgen dat je buiten een heerlijke plek met koele schaduw hebt tijdens de warme zomerdagen.

De stijl van je interieur en tuin, en de grote hiervan,  bepalen welke veranda en welke sfeer het beste passen. Qua materialen voor de veranda zijn er vele mogelijkheden, kies bijvoorbeeld voor een mooie veranda gemaakt van hout of aluminium, met dichte, open of glazen wanden.

Nu heb je tevens een extra plek om opnieuw je creativiteit in te zetten. Grote loungebanken plaatsen of voor de gezellige buitendiners een prachtig gedekte tafel. De veranda vervolgens sfeervol stylen met potten en planten, schilderijen, accessoires. Vers geplukte bloemen uit eigen tuin en je kan plaatsnemen en er volop van genieten!

Foto 2 Styling

Voor nog meer gemak kan je je veranda uitbreiden met een buitenkeuken, zodat je gezellig buiten kan blijven koken.

Ook tijdens het  voorjaar of straks weer in het najaar zit je onder de veranda lekker beschut. Misschien zelfs tijdens regen en wind, een plaats waar je toch buiten kunt blijven zitten.  Eventueel zelfs met een kacheltje voor de koudere dagen.

Foto 3 Kachel Burnies - Burnies nl

Je kan jezelf zoveel verwennen als je maar wilt. Voor veranda-inspiratie kijk je op google of de pinterestsite van De InterieurTipgever! Genieten maar!

Annemarie Taekema, Styliste van de InterieurTipgever, Regio Groningen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?