You are here: Home » Beauty » Essence lanceert de trend edition ‘Wave Goddess’

Essence lanceert de trend edition ‘Wave Goddess’

geschreven door Constance

Surfer girls en beach beauties opgelet, want vanaf juli en augustus ligt de nieuwe essence trend edition “wave goddess” in de winkel. Body boarden, peddelen en surfen zijn dé trend sporten van deze zomer. En “wave goddess” biedt je de ideale producten voor een geweldige tijd op het strand of in het water!

essence wave goddess

De beautyproducten hebben een schitterend hibiscusbloem dessin waardoor je meteen in zomerse sferen komt. Naast heldere kleuren als oranje en roze speelt de it-kleur van de zomer, blauw, de boventoon. De trend edition zit boordevol zonnige must-haves: tinted lipbalms en een blush tint voor mooie accenten op lippen en wangen, een styling spray met zeezout voor volumineus strandhaar en een kleurige hoes om je zonnebril veilig op te bergen. Dus: pak je board en op naar de golven met essence!

essence wave goddess, soft touch eyeshadow. Deze langhoudende oogschaduws met crèmige formule zijn ideaal voor de zomer. De heldere kleuren abrikoos en drie verschillende tinten blauw hebben een glanzende finish die zorgt voor een verfrissende oogmake-up look. De zachte textuur op gelbasis heeft zelfs een licht verkoelend effect.

essence wave goddess, 2in1 eyeliner is er in 3 aquatinten; diepblauw, turkoois en ijsblauw. Het duopenceel met dunne tip aan de ene zijde en een brede tip aan de andere geeft je de mogelijkheid eindeloze surferstijlen te creëren.

essence wave goddess, tinted lipbalm is ideaal wanneer je urenlang in het water verblijft. Beide varianten bieden een mooie, lichte kleur en zorgen voor heerlijk zacht verzorgde lippen met een neon finish.

essence wave goddess, blush tint geeft je wangen een natuurlijk kleurtje en is extra langhoudend.

essence wave goddess, highlighter. Deze poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je gezicht en hals een natuurlijke glans geven. De kleur past zich aan je huidtoon aan en kan worden gebruikt als highlighter of all-over glanspoeder.

essence wave goddess, nail polish in de trendkleuren roze, lime, turkoois en blauw bieden een hoge dekking, zodat je zomerse, langhoudende nagelstijlen kunt creëren. Bovendien heeft elke nagellak een bijpassende flexibele rubberen ring, het perfecte accessoire voor waterplezier.

essence wave goddess, body tattoos versieren je lichaam met trendy dessins zoals hibiscus bloemen, zeeschelpen en golven. Er is zelfs een hip horloge met de tekst “YOLO” op het display; perfect om je wave goddess look compleet te maken! (De tattoos zijn te verwijderen met water en zeep.)

essence wave goddess, beach hair waves spray en deze styling spray is verrijkt met zeezout, waarmee je je haar schitterend volume en een krullende structuur geeft. Voor een frisse, casual stijl, alsof je de hele dag hebt gesurft in de zomerse wind.

essence wave goddess, zonnebril hoes gemaakt van licht siliconenmateriaal in neon oranje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com