You are here: Home » Accessoires » B&O en Pepsi lanceren capsule collection

B&O en Pepsi lanceren capsule collection

geschreven door Constance

Volgende week begint het WK voetbal in Brazilië en speciaal voor dit evenement gaat B&O samenwerken met Pepsi om een LIVE FOR NOW limited edition capsule collection te creëren.

beoplay h6

Dit is een speciale lijn van hoofdelefoons die het sportieve van voetbal, de creativiteit van kunst en de schoonheid van mode met elkaar combineert. Verschillende bekende internationale straatkunstenaars, waaronder de Nederlandse kunstenaar Merijn Hos, zijn ingeschakeld om de hoodtelefoons te voorzien van unieke prints.

Form2i_Live_for_now_White

De exclusieve collectie bestaat uit een aantal tijdloze, maar opvallende limited editions van de Form 2i; de hoofdtelefoon die vanwege zijn iconisch design deel uitmaakt van de vaste collectie van het MOMA in New York. Daarnaast zal ook een exclusieve, gelimiteerde editie van de BeoPlay H6 tot de collectie behoren. De luxe hoofdtelefoons worden voorzien van een nieuwe kleur en krijgen gewaagde maar subtiele accenten. De B&O PLAY x Pepsi “Live for Now” Capsule Collection zal in totaal uit vier limited editions bestaan.

De B&O PLAY x Pepsi “Live for Now” collectie is vanaf nu verkrijgbaar, online maar ook bij alle Bang & Olufsen-winkels die B&O PLAY producten verkopen en bij geselecteerde retailers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?