You are here: Home » Huis & Tuin » Workshop bij Dille & Kamille Amsterdam

Workshop bij Dille & Kamille Amsterdam

geschreven door Constance

Sinds eind vorig jaar heeft Dille & Kamille een conceptstore op de Nieuwendijk in Amsterdam. Hier werden al regelmatig proeverijen georganiseerd maar vanaf deze maand worden er hier ook workshops gehouden, in een speciale ruimte.

1D&K  workshopruimte keuken 4D&K  workshopruimte koffiehoek

De Dille & Kamille workshops worden gehouden voor huis, tuin en keuken en sluiten dus optimaal aan bij het Dille & Kamille-assortiment. Op 24 juni wordt de aftrap gegeven met “Improviserend koken – wat heb ik allemaal al in huis?” door Amsterdamse kok Bart Samson.

Lekker koken speelt uiteraard een hoofdrol, maar onderwerpen als ‘de stads(moes)tuin’, ‘koken met de tajine’ en ‘meubels opknappen en onderhouden’ passen ook goed bij Dille & Kamille. De workshops en proeverijen, voor volwassenen als kinderen, kan je voor jezelf of voor een groep reserveren.

Natuurlijk kan je, af en toe, binnenlopen in de workshopruimte. Regelmatig zullen er demonstraties en proeverijen worden gegeven, en je kan dan komen kijken en proeven.

D&KWinkel Amsterdam overzicht tafels 2

Dille & Kamille heeft meer dan 3000 verschillende artikelen voor huis, tuin en keuken. Heel veel keukengerei, alles om zelf te bakken, basic servies en glaswerk, schorten en tafelkleden, houten stoelen. Daarnaast ook badspulletjes, manden, nostalgische poetsborstels, houten speelgoed, schrijfwaren, planten en tuingereedschap. Nieuwe ‘terug-van-weggeweest’-artikelen zijn onder meer stoffen op rol, droogbloemen en losse thee voor de klant om zelf te scheppen en tevens zijn veel kookartikelen biologisch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?