You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Cadeautip; Teufel BT (Bluetooth) Bamster

Vaderdag Cadeautip; Teufel BT (Bluetooth) Bamster

geschreven door Constance

Natuurlijk worden ook de mannen verrast met een bijzonder Vaderdagcadeau en daarom ga ik de aankomende tijd een aantal bijzondere (vaderdag)gadgets voor je op een rijtje zetten. En vandaag bijt de Teufel BT Bamster het spits af.

bt bamster

De BT (Bluetooth) Bamster is een kleine, draagbare, soundbar voor je tablet, smartphone en laptop waarmee je niet alleen muziek of Spotify kan beluisteren maar hij is ook ideaal voor (draadloos) geluid bij YouTube video’s of gedownloade films. Muziek en films worden zo via deze compacte speakerbar draadloos afgespeeld. Maar de BT Bamster is ook geschikt om handsfree te bellen.

Een volledig opgeladen accu gaat wel 8 uur mee, waardoor je een hele werkdag de Teufel BT Bamster kan gebruiken. Maar ook kan ie gemakkelijk mee naar het strand, park of je vakantie.

Natuurlijk is het geluid ook erg belangrijk en de BT Bamster heeft een aantal nieuwe technologieën en het innovatieve Double Bass System zorgt voor een krachtige bas tot 90 Hz en heldere hoge tonen. Je kunt de BT Bamster verbinden met Bluetooth maar ook dmv. een mini jack kabel.

knop bt teufel

De BT Bamster heeft een aluminium buitenkant (in wit of zwart), dat uit een stuk bestaat, waardoor je niet alleen een geweldige geluidskwaliteit hebt maar hierdoor ziet de BT Bamster er ook strak uit met een mooi design. De BT Bamster is voorzien van een One-Button-Design: één knop voor aan en uit, waarmee je tevens het volume regelt.
Ik krijg binnenkort de Teufel BT Bamster opgestuurd voor een test, dus ik ben erg benieuwd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?