You are here: Home » Accessoires » Reisartikelen: hoe pak je je koffer in

Reisartikelen: hoe pak je je koffer in

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat wij, Testman en ik, al jaren fan zijn van de Eagle Creek Pack-it Folders. Nu bestaat de Pack-it familie niet alleen uit de Folders, maar ook uit nog veel meer handige opbergaccessoires. Zoals de Pack-it Cubes (speciaal voor tshirts, korte broeken en andere lichte kleding), de Pack-it Toiletry kit (toilet- en make-up artikelen) en de Pack-it Sacks (voor boeken, medicijnen of je Smartphone).

pack-it cubepack-it toilettas

Nu zitten Testman en ik binnenkort op de Keniaanse Savanne en is het altijd een sport om genoeg kleding mee te nemen waarmee je het én warm genoeg hebt (’s avonds) en niet warm in hebt (overdag) want de temperatuurverschillen kunnen in Afrika behoorlijk groot zijn. Wij mogen max. 15 kilo per persoon meenemen (gelukkig wel 5 kg. extra handbagage, dus mijn camera, statief en lenzen mogen mee).

Ik ben een Eagle Creek video tegen gekomen waarin werd getoond hoe je, door gebruik te maken van alle Pack-it producten, je 10 dagen op reis kunt gaan en wel zo dat alles ook nog past in een Eagle Creek handbagage trolley. Hieronder kan je de video’s, een voor hem en een voor haar, bekijken. En ik was echt onder de indruk en ga zeker proberen dit ook voor elkaar te krijgen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M3LFyP_HSoA[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6ZiekNnsyH0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com