You are here: Home » Accessoires » Test; Case Logic Luminosity cameratas

Test; Case Logic Luminosity cameratas

geschreven door Constance

Volgende week vertrekken Testman en ik naar Kenia waar we gaan genieten van een heerlijke safari. En tijdens mijn safaritrip ga ik altijd op pad met mijn digitale spiegelreflexcamera, diverse lenzen, monopod (een-potig statief) en mijn laptop.

rugzak voorkant

Nu heb ik wel een cameratas, maar mijn zoomlens is in de verloop van tijd behoorlijk ‘gegroeid’ en hij past nu, samen met alle accessoires zoals een 2e lens, oplader, laptop, zonnenkap en laptop, er nog maar net in. En het gevolg is dan ook dat er altijd nog een 2e rugzak mee moet voor oa. de verrekijkers, zonnecrème, anti-muggenspray en flesje water.

Case Logic heeft een geheel nieuwe serie cameratassen geïntroduceerd; de Luminosity serie en deze bestaat uit maar liefst 6 verschillende modellen. Zo zijn er 3 holstermodellen, een sling en een messengerbag en tenslotte een Sling Back (Large).

rugzak open rugzak rug

En dit laatste model gaat met mij mee naar Kenia. Hij is ontworpen met een zacht luchtdoorlatend gaas, brede riemen en je kan hem gemakkelijk omtoveren in een rugzak, het gewicht opnieuw verdelen, en er een professionele digitale spiegelreflexcamera en alle accessoires, tablet/13″ MacBook/laptop en mijn persoonlijke spullen in kwijt. De aanpasbare opbergruimte beschermt je digitale spiegelreflexcamera met lens eraan, maximaal 4 extra lenzen (inclusief een 70-200 mm lens), of flitser en accessoires met verstelbare schuimrubberen tussenschotten en korte verstelbare flexibele flappen die kunnen worden gebruikt als tussenschot of als zwevend vak. Verder heeft ie een aantal extra vakken, voor je bril, portemonnee of smartphone en de zijkant zitten verstelbare riemen voor een statief of 3-poot. En ook kan je je kostbare camera beschermen tegen de regen dmv. de afneembare regenhoes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?