You are here: Home » Beauty » Jo Malone in Amsterdam

Jo Malone in Amsterdam

geschreven door Constance

Gisterenavond was het zover, de 2e Jo Malone shop-in-shop is geopend. Na de Bijenkorf in Den Haag, was de Bijenkorf in Amsterdam aan de beurt. Het, van oorsprong, Engelse parfummerk Jo Malone heeft in ook bij de shop-in-shop haar tasting bar waarbij je, terwijl je een hand- en armmassage krijgt, op je gemak kennis kan maken met alle geuren die Jo Malone in het assortiment heeft.

Jo Malone parfums staan bekend vanwege hun Fragrance Combining. Je kunt alle 20 geuren individueel gebruiken maar ook perfect met elkaar combineren. Hierdoor kan je een basis geur kiezen en deze, afhankelijk van de seizoenen of de gelegenheid, aanpassen aan jouw geurstemming. De geuren zijn allemaal een eau de cologne, maar hebben wel de intensiteit van parfum en ook kan je de geuren voor vrouwen én mannen gebruiken. En elk jaar wordt er in september een nieuwe geur toegevoegd aan de serie van 20 geuren en om dit aantal zo te houden verdwijnt er dus ook eentje.

WP_20140513_20_56_17_Pro

De bekendste Jo Malone geur is Lime Basel & Mandarin (dit is ook mijn favoriete Jo Malone geur) en deze is perfect om in de ochtend te gebruiken en later op de dag te combineren met bijv. de geur Pomegranate Noir. Het assortiment van Jo Malone bestaat uit eau de cologne, geurkaarsen, bad- en doucheproducten, linnensprays en huisgeuren.

WP_20140513_21_02_31_Pro

En ook de verpakking is al een feestje op zich, want als je een Jo Malone product koopt wordt dit altijd heel mooi ingepakt, nl. in een crème kleurig doosje met een zwart lint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?