You are here: Home » Beauty » Test; Long lasting eyeliner Pupa Milano

Test; Long lasting eyeliner Pupa Milano

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik naar Ibiza ben gegaan met een aantal make-up en huidverzorgingsproducten die ik gelijk voor jullie ben gaan testen.

vivacarioca

Ik had al, tijdens de lancering van de nieuwe kleuren van Pupa Milano Viva Carioca eyeliner, gemerkt dat de streepjes (om de kleuren te zien) lang bleven zitten, dus long lasting zou ie inderdaad wel zijn. Maar ik was benieuwd of ie ook bestand was tegen zon, zee, strand.

eyeliner

De eyeliner (een limited edition in 4 kleuren) is na het aanbrengen nog even te vervagen maar zodra ie droog is blijft ie zitten waar hij moet blijven. Ik heb de afgelopen 3 dagen elke dag een foto gemaakt van het streepje op mijn hand, de 1e foto is afgelopen woensdag gemaakt, de 2e afgelopen donderdag en de 3e foto afgelopen vrijdag. Ik had er zelfs nog een foto van gisteren bij kunnen zetten want de eyeliner zat nog steeds op mijn hand.

dag 1 dag 2 dag 3

Conclusie; dit is een perfecte eyeliner als je zeker wilt zijn dat je, na het zwemmen in zee of zwembad, niet als een ‘pandabeer’ eruit komt en zelfs na 3 dagen zag je nog de glinstering van de de kleurpigmenten. En als je vanaf het strand of pool gelijk doorgaat naar een lekkere party en je wilt er de hele dag tiptop uitzien dan is deze eyeliner ook echt ideaal!

Vanmorgen heb ik, onder de douche, dmv. bodyolie en een washandje het streepje van mijn hand afgepoetst, dus schaf wel een goede oogmake-up remover aan (eentje op basis van olie en milk) zodat je niet te hard moet poetsen om deze Pupa Milano long lasting eyeliner van je oogleden af te halen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?