You are here: Home » Accessoires » Test; Case Logic laptoprugzak Berkeley

Test; Case Logic laptoprugzak Berkeley

geschreven door Constance

Testman en ik hebben 2 geweldige Noorse Boskatten en deze 2 dames moeten goed verzorgd worden als wij een paar dagen op pad zijn en daar hebben we onze poezenoppas L. voor. Onze oppas zit nog op school en moet elke dag een hoop boeken en andere spullen meeslepen. Dus toen mij werd gevraagd, door Case Logic of ik iemand kende die Berkeley laptoprugzak wilde testen dacht ik gelijk aan haar. Dus haar testreview volgt binnenkort.

Berkeley_BPCA115_Twilight_03

De Case Logic Berkeley laptoprugzak heeft een groot vak waarin een 15.6″ laptop passt en ook nog een aantal kleine vakken. Op je rug zit een ‘verborgen’ vakje waarin je kleine waardevolle dingen kunt stoppen. Ook zit er een pennenvak in de rugzak en het grootste vak heeft een kofferachtige opening waardoor je je spullen en laptop makkelijk in- en uit kan laden. De schouderbanden zijn extra stevig en ook kan je de rugzak over de borst vast maken met een (afneembare) band. Aan de zijkant zit een vak voor een flesje water en aan de boven- en onderkant zit een handgreep.

Berkeley_BPCA115_Twilight_04 Berkeley_BPCA115_Twilight_05

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com