You are here: Home » Beauty » Test: ARTDECO make-up

Test: ARTDECO make-up

geschreven door Constance

Ik heb, 2 weken geleden, een presentatie bijgewoond van het Duitse make-up merk ARTDECO. (Voor meer info, kijk hier.) En toen heb ik gemeld dat ik een aantal producten zou gaan testen. Hier kan je mijn ervaringen lezen.

artdeco

Als stewardess wordt er verwacht dat je make-up gebruikt maar na een vlucht van ongeveer 10 uur zit bij mij mijn oogschaduw (ondanks diverse merken primers) vaak in de plooien van mijn ogen. En bijsmeren helpt even. Daarom was ik ook erg benieuwd hoe de ARTDECO Eyeshadow Base in combinatie met de ARTDECO oogschaduw het zou houden. En tot mijn grote verrassing had ik na afloop nog steeds niets hoeven bijwerken en ook zat de oogschaduw nog op zijn plek!

artdeco oog

Ook smeer ik de hele vlucht lipgloss en/of lippenstift op mijn lippen, maar toch verdwijnt dit na verloop van tijd. Maar met behulp van de Magic Fix had ik ook hiervan veel minder last. Magic Fix werkt het beste met lipstick, maar ook met lipgloss had ik een super effect, want ik heb tijdens mijn vlucht maar 3x een nieuw laagje op hoeven brengen.

De Angel Eyes Mascara gaf mijn wimpers een mooie, volle krul en had ik geen ‘pandabeer’ effect onder mijn ogen, wat bij de meeste mascara’s meestal wel gebeurd. En ook na een zwembeurt in zee zat alle mascara nog op zijn plek en hield ie de hele dag, in zon, perfect.

En wat ik vooral heel prettig vind, is dat je bij ARTDECO producten niet de hoofdprijs betaalt en dat is toch ook wel erg fijn.

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Jet Bouwman 18 februari 2016 - 11:59

hoe kan ik oogschaduw no 50 van artdeco bestellen ?

Reageer
Constance 18 februari 2016 - 14:33

@Jet, Artdeco is bij Douglas te koop en/of bij Douglas online te bestellen. Via deze link kom je rechtstreeks op de pagina met de Artdeco oogschaduws https://www.douglas.nl/douglas/Artdeco/index_b0180.html?sourceRef=kr6YuEUTC&filterClassifications=Oogschaduw

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?