You are here: Home » Accessoires » Oplader voor in je handtas

Oplader voor in je handtas

geschreven door Constance

Niets is zo onhandig als een telefoon met een batterij die bijna leeg is en lang niet altijd ben je in de buurt van een stopcontact om je smartphone of tablet op te kunnen laden.

Leitz USB-lader 2 smartphones wit

Voortaan ga je dan ook niet meer op pad zonder de Leitz Complete USB-lader. Een handige, krachtige lader waarmee je je tablet of zelfs twee smartphones tegelijk kunt opladen. Of je nu in de trein zit, aan het winkelen bent of in een pretpark loopt: je kunt ondertussen gewoon je mobieltje opladen. Lege batterijen behoren vanaf nu definitief tot het verleden! De handige batterijstatusindicatie geeft door middel van vier ledlampjes aan hoe het energieniveau van de lader is. Een volledig opgeladen lader heeft zelfs voldoende energie om meer dan twee smartphones volledig op te laden. En als de lader niet wordt gebruikt, schakelt hij zichzelf automatisch uit om energieverlies te voorkomen. Dankzij zijn handige formaat past hij bovendien makkelijk in je jaszak of handtas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?