You are here: Home » Beauty » Test; Divine Sensation verzorgende gezichtsspray

Test; Divine Sensation verzorgende gezichtsspray

geschreven door Constance

Afgelopen donderdagmiddag ben ik aanwezig geweest bij Beauty Brands United (BBU) en tijdens dit event lanceren en presenteren een groot aantal beauty merken zich. Ik vind dit een van de leukste events van het jaar want op deze manier krijg je veel informatie en je kunt ook gelijk even bijpraten. De aankomende tijd zullen jullie regelmatig artikelen gaan lezen over producten & merken waarmee ik kennis heb gemaakt.

Divine-Sensation-Flacon-en-verpakking

Het eerste product dat ik ga testen, as weekend gaat de spray met me mee (het vliegtuig in) naar Aruba en Bonaire, is Divine Sensation. Divine Sensation verfrist en verzorgt je gezicht, hals en handen biedt, maw. het is een echt 3-in-1 product en dat is ideaal tijdens de reis maar ook na een dag in de zon.

Als je de spray gebruikt ruik je in, in eerste instantie, een heerlijke geur en deze geur bestaat uit rozen in de speciale combinatie met oa.bergamot en cashmere. Hierdoor heeft de spray meerdere effecten tegelijkertijd, want door de cashmere wordt je huid verzacht en verzorgd. Bovendien heeft de spray een licht aanspannende en verfrissende werking. Al binnen enkele seconden voelt de huid zijdezacht en heerlijk fris aan. En de huid ziet er dankzij een onzichtbaar “laagje” stralend uit.

Doordat de bijzondere geur van Divine Sensation slechts heel licht op de huid achterblijft, kan de spray goed gecombineerd worden met ieder parfum of eau de toilette. De spray kan ook probleemloos over een dagcrème en/of vloeibare make-up gebruikt worden. Divine Sensation biedt op elk moment van de dag uitkomst. Na een lange vergadering, tijdens of na een vermoeiende reis of sportinspanning, snel even tussen twee afspraken door of als een vrouw er gewoon weer stralend uit wil zien. De spray verzorgt, verzacht, verfrist en spant de huid licht aan. En door het handige formaat (20ml) met pompje is de spray makkelijk mee te nemen in een handtas en mag ie ook mee het vliegtuig is, waardoor je huid ook tijdens en na een vliegreis soepel en fris blijft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?