You are here: Home » Audio & video » Sony lanceert 11 nieuwe headsets

Sony lanceert 11 nieuwe headsets

geschreven door Constance

Sony heeft maar liefst 11 nieuwe headsets gelanceerd, speciaal voor je smartphone en muziekspeler. De MDR-ZX-serie heeft een hoofdband terwijl de MDR-EX-serie in-ear modellen zijn.De meeste modellen komen met een in-line microfoon/afstandsbediening voor extra bewegingsvrijheid en handsfree telefoneren.

sony on ear

De luxueuze MDR-ZX750BN Bluetooth draadloze hoofdtelefoon met hoofdband combineert een uitstekende geluidsisolatie, ruisonderdrukking en het gemak van draadloos luisteren. Zet de lichte MDR-ZX750BN heeft een krachtige digitale sound, afkomstig van je smartphone, tablet of pc met Bluetooth. En heb je een Xperia-smartphone, -tablet of ander NFC-combatibel toestel, dan is het nog gemakkelijker. Houd de hoofdtelefoon gewoon even tegen het NFC-toestel aan en de verbinding komt meteen tot stand. De zachte hoofdband zorgt voor extra comfort en de digitale Noise Cancelling (ruisonderdrukking) blokkeert tot 98% van het hinderlijke omgevingsgeluid. De ingebouwde lithium-ion oplaadbare batterij biedt 13 uur draadloos luisterplezier met ruisonderdrukking. De hoofdtelefoon heeft ook een ingebouwde microfoon. Daarmee schakel je probleemloos over van je muziek naar inkomende telefoongesprekken.

De slanke, lichte MDR-ZX310 is de opvolger van de populaire MDR-ZX300. Deze heeft alles wat zijn voorganger zo geliefd maakt. De perfecte keuze voor elke dag: uitstekende geluidskwaliteit en een handig ‘vouwbaar’ design waardoor deze in de tas past. De 30 mm drivers met krachtige magneten zorgen voor een uitstekende weergave van bas-, midden- en hoge tonen.

De MDR-ZX610AP is verkrijgbaar met vier kleuraccenten. Deze nieuwe hoofdtelefoon is voorzien van een krachtige 40 mm neodymium driver. Gebruik de MDR-ZX610AP samen met je smartphone, dan kun je de functies van de in-line afstandsbediening en microfoon verder uitbreiden met de gratis Smart Key-app (beschikbaar via Google Play). Je kunt ook binnenkomende telefoongesprekken aannemen en de afstandsbedieningsfuncties personaliseren.

sony in-ear

De MDR-EX450 en de MDR-EX650AP zijn de Sony in-ear modellen. De nieuwe vormgeving omvat de verder ontwikkelde 12 mm EX-driver voor nog betere geluidskwaliteit en meer draagcomfort. De behuizing en de brede geluidsuitgang van de MDR-EX650AP zijn van massief messing. Deze legering van koper en zink wordt gebruikt in trompetten, saxofoons en andere blaasinstrumenten en heeft uitstekende akoestische eigenschappen. Het is zwaarder dan aluminium en gaat daardoor ongewenste trillingen en resonanties beter tegen. Dit levert een zuiver, onvervormd geluid op, ook bij hoge frequenties. De in-line microfoon / afstandsbediening is ideaal voor handsfree bellen. De kleurrijke MDR-EX110 en EX15 zijn een betaalbaar en veel beter alternatief voor de meegeleverde oortjes van je digitale muziekspeler of smartphone. Er zijn ook ‘AP’-versies beschikbaar met in-line microfoon /afstandsbediening voor handsfree bellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?