You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Doro lanceert tablet en laptop voor senioren

Doro lanceert tablet en laptop voor senioren

geschreven door Constance

Ik heb in het verleden al diverse mobiele telefoons van het Zweedse merk Doro getest. Doro richt speciaal voor de senioren onder ons, waarbij techniek en gemak altijd samen gaan. Nu willen de senioren onder ons natuurlijk ook graag een laptop en een tablet gebruiken, maar deze moeten dan vaak niet teveel toeters en bellen hebben en eenvoudig te begrijpen zijn.

doro tablet

De afgelopen twee jaar heeft Doro extreem gebruiksvriendelijke menu’s ontwikkeld voor tablets en PC’s, zodat deze toegankelijker zijn voor senioren. Met behulp van deze kennis introduceert het bedrijf nu de Doro TabEasy. Deze Android tablet biedt een vergelijkbare interface als de Doro smartphones, zodat oa. internet, YouTube en het toestel eenvoudig te bedienen is. Bovendien heeft de 10-inch tablet een extra hoes waardoor de Doro TabEasy beter en steviger in de hand ligt.

Verder heeft Doro ook een nieuwe serie Doro EasyPC laptops, deze laptops zijn er in 3 versies; 15-inch screen, 17-inch screen en met 15-inch touch screen. En hierbij introduceert Doro een vereenvoudigd en duidelijker toetsenbord, zodat eventuele visuele beperkingen geen probleem zijn.

doro laptop

Ook breidt Doro haar assortiment smartphones uit met de introductie van de Doro Liberto 820. Dit nieuwe  toestel zal beschikken over nog niet eerdere vertoonde functies in een Doro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?