You are here: Home » Digitale fotografie » Waterdichte Nikon COOLPIX AW120, speciaal voor outdoor

Waterdichte Nikon COOLPIX AW120, speciaal voor outdoor

geschreven door Constance

Speciaal voor alle outdoor fotografen heeft Nikon de COOLPIX AW120 bedacht. De 16 mp COOLPIX AW120 is heel stevig en robuust maar heeft ook heel veel functies voor mooie foto’s.

Nikon-COOLPIX-AW120De COOLPIX AW120 is waterdicht tot 18 meter, schokbestendig tot 2 meter en vorstbestendig tot -10°C. De camera kan wandeltochten nauwkeurig lokaliseren met ingebouwde GPS, GLONASS, wereldkaarten en een kompas: perfect voor het bijhouden van je reisroutes. Dankzij ingebouwde WiFi is alles direct via smartphone of  tablet te delen met het thuisfront. Bovendien is het ook mogelijk om met deze camera full hd-films op te nemen. Het 24-mm ultra groothoekobjectief met f/2.8 en 5x optische zoom biedt een optimale helderheid, zelfs op de donkerste  plekken op het land of onder water.

De BSI CMOS-sensor van 16mp zorgt voor heldere beelden met weinig ruis, zelfs bij opnamen met weinig licht, zoals in een grot of regenwoud. Het grote OLED-scherm van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten biedt daarbij een  uitmuntende helderheid en zichtbaarheid voor een duidelijk beeld, ook onder water of in direct zonlicht. De AW120 kan beweging vastleggen op 1080/60i met optische zoom en autofocus. Zelfs filmen in slow motion en op hoge snelheid is mogelijk, met 15 tot 240 bps, zodat je elke seconde van je avontuur kan beleven en herleven.

De COOLPIX AW120 is er in oranje, zwart, blauw of camouflage, vanaf 27 februari as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com