You are here: Home » Beauty » Afslanken met Yves Rocher

Afslanken met Yves Rocher

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag stond de postbode met een pakketje op de stoep, met daarin de nieuwe afslankserie van Yves Rocher. Nu was ik, jaren geleden, een vaste klant bij Yves Rocher (postorder en in de winkel) maar ik ben hen een beetje uit het oog verloren. En ik was dan ook onder de indruk van hun online assortiment.

p21873f

De afslanklijn Clé Végétale Minceur bestaat uit 3 producten voor een complete afslankende werking door de toevoeging van Mangostan. Dit is een natuurlijke trigger die in staat is het afslankmechanisme in het lichaam te ontgrendelen en te activeren. Het is een compleet programma dat je in 3 stappen helpt af te slanken dankzij een tweevoudige aanpak: inwendig en uitwendig.Het extract van de mangostan heeft invloed op alle facetten van het afslankmechanisme, zodat een complete afslankende werking in gang wordt gezet: vetafdrijvend, vochtafdrijvend en verstevigend.

En dit zijn de 3 producten;
1, Défiligne SOS detox 10 dagen, is een oplosdrank die je 10 dagen lang, 2x per dag, drinkt.  Dankzij de sterke concentratie groene thee heeft de drank een tweeledige uitwerking op het afslankmechanisme, nl. vetafdrijvend en vochtafdrijvend.
2. Afslankende peeling voor onder de douche. Deze peeling bereidt je huid voor op het speciale serum en de peeling mag 2x per week gebruikt worden.
3. SOS Afslankkuur is een serum dat een afslankende werking gegarandeerd. Hardnekkige cellulites wordt minder duidelijk zichtbaar, de huid is zichtbaar gladder en stevig en de lichaamscontouren worden verfijnd.
p19771f p21873f

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com