You are here: Home » Beauty » Wellness Week; AHAVA Dead Sea Minerals verwent je huid

Wellness Week; AHAVA Dead Sea Minerals verwent je huid

geschreven door Constance

Tijdens deze wellness week mag natuurlijk ook een huidverzorgingsmerk niet ontbreken en dan ben je bij AHAVA Dead Sea Minerals aan het juiste adres. AHAVA Dead Sea Laboratories investeert stevig in onderzoek, ontwikkeling en testen om de therapeutische werking van mineralen uit de Dode Zee op de huid te bestuderen.

Ahava-Dead-Sea

In het laboratorium zijn nieuwe ontdekkingen gedaan en deze zijn vertaald naar vier bijzondere producten die in voorjaar van 2014 gelanceerd worden: AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate , AHAVA Active Moisture Gel Cream, AHAVA Perfecting Hand Cream en AHAVA Body Exfoliator Collection.
DSOC_Face(L)
AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate; Osmoter is al jaren het paradepaardje van AHAVA. Osmoter wordt gebruikt in alle AHAVA producten en maakt rimpeltjes aanzienlijk minder diep, verbetert het vochtgehalte en herstelt de natuurlijke huidbalans. Het resultaat: een gladdere huid die er jonger uit ziet. En nu lanceert AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate. Een krachtig concentraat die de werking van AHAVA’s eigen Osmoter optimaal benut. Meer dan 25 jaar onderzoek wordt nu samengebracht in 1 serum: de essentie van de Dode Zee op je gelaat. Tijdens onderzoeken werd de intense kracht van 3x OsmoterTM ontdekt. Deze stimuleert de cellulaire hydratatie en leidt tot een natuurlijk stralende huid van binnenuit. Een universeel en multi-functioneel serum voor alle huidtypes: intensieve hydratatie, verheldert en geeft de huid weer nieuwe energie. De heldere gel is zijdezacht van textuur, wordt onmiddellijk door de huid geabsorbeerd . Het Dead Sea Osmoter Concentrate kan binnen ieder huidverzorgingritueel geïntegreerd worden – dag en/of nacht.

TTH ACTIVE MOISTURE GEL CREAM (L)

AHAVA Active Moisture Gel Cream is een extreem vochtrijke moisturizer met het comfort van een frisse gel textuur die het product geschikt maakt voor alle vochtarme huidtypes. Deze moisturizer is verrijkt met AHAVA’s Moisture Suspension RE Technology. Deze technologie transporteert Dode zee water naar de huidlagen, die de huid de hele dag met hydratatie overspoelt. Deze intense hydratatie geeft een plumping effect. Dit geeft de huid weer nieuwe energie en zorgt voor een vitale en frisse uitstraling. De moisture gel kan ‘s ochtends op een gereinigde huid worden aangebracht en is ook perfect te gebruiken als alternatieve verzorging voor de zomermaanden.

smooth-age control perfecting hand cream-English(L).jpg

AHAVA Perfecting Hand Cream is een multi functionele innovatieve handcrème die helpt om de zichtbare schade van huidveroudering, veroorzaakt door de zon en andere milieu agressors te vervagen. De luchtige handcreme uit de Time to Smooth lijn egaliseert de teint, beschermt tegen UVA-B, bevordert de elasticiteit en laat lijntjes en (ouderdoms) vlekjes vervagen. De Age Perfecting Hand Cream SPF15 gebruikt de kracht van AHAVA complexen om de tekenen van huidveroudering te bestrijden; deze ideale anti-aging oplossing voor de handen.

AHAVA Body Exfoliator Collection richt zich puur op het verbeteren van de huidtextuur en het stimuleren van de celvernieuwende eigenschappen van de huid. Elke scrub is afgestemd op een specifiek doel en gebaseerd op het element dat daar het beste bij past, modder, water, planten of zout, wat de werking extra ten goede komt. Dode Zee-WATER voor de essentiële dagelijkse hydratatie, Dode Zee-MODDER voor een intensieve, verzachtende en kalmerende verzorging, Dode Zee-PLANTEN voor een speciale anti-aging verwenbehandeling en Dode Zee-ZOUT voor verjonging & ontspanning
Mineral Body Exfoliator is geschikt voor een effectieve dagelijkse verzorging om de huid te zuiveren en te exfoliëren.
Gentle Body Exfoliator is de perfecte body scrub voor de droge en gevoelige huid. Deze scrub werkt verzachtend en ontstekingsremmend.
Smoothing Body Exfoliator; een anti-aging product voor een jeugdige huid. Het werkt zuiverend en verleent, strijkt de huid glad en geeft de huid nieuwe glans.
Softening Butter Salt Exfoliator geeft een zachte, maar grondige body scrub en de vermoeide huid krijgt nieuwe energie en glans.

mud-gentle-body-exfoliator(L) plants-smoothing-body-exfoliator(L) salt-softening-butter-salt-scrub(L) water-mineral body exfoliator-l

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com